Sepetim ( 0 )
Kategoriler
Türkiye'de CNC Router Üretimi

Türkiye'de CNC Router Üretimi

11.09.2018
Türkiye CNC Router üretimi konusunda dünyada en başarılı ülkeler arasında kendisine yer bulmaktadır. Özellikle ülkemizde yerli bir çok firma cnc üretimi ile gerek ülke içinde gerekse ihracat konusunda bir çok başarı sağlamaktadır. Ayrıca gerek satış öncesi ekibi ile gerekse satış sonrasında vermiş olduğu kaliteli müşteri hizmetleri desteği ile bu alanda fark yaratmaya devam etmektedir.

Türkiye CNC Router üretimi konusunda oldukça başarılı olduğundan dolayı birçok Avrupa ülkesine başarılı bir şekilde ihracat gerçekleştirmektedir. Çin menşeli CNC router makinelerinin aksine çok daha uzun ömürlü ve kullanışlı olan Türkiye CNC Router makinelerini tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Özellikle Maintek firması olarak biz sattığımız ürünlere satış sonrası da destek vererek ülkemizde bir ilke imza atıyoruz diyebiliriz.


Türkiye'de CNC Üretimi artış sebebi özellikle bu makinenin kullanıldığı sektörlerin Türkiye'de fazla olması gelmektedir. Yani en basitinden bu makinenin kullanışmış olduğu reklamcılık ve Mermer imalatı konusunda ülkemiz oldukça aktif bir konumdadır.


Türkiye CNC Router makinaları diğer Çin menşeli CNC makinalarının aksine biraz daha pahalıdır ancak uzun vadede Türkiye CNC Router makinalarının verimliliği düşünüldüğünde çok kısa sürede kendi kendisini amorti ettiğini görürsünüz...


Türkiye'de CNC Router Markaları


Yukarıda sıklıkla belirtmiş olduğumuz gibi CNC makina üreticileri ülkemizde oldukça fazladır ve ülkemizde faaliyet gösteren bu firmalar oldukça kaliteli CNC makinaları üretmiş oldukları için ciddi ihracat rakamlarına da sahiptirler.


Ülkemizde yer alan Siensi Router Markaları ile Çin menşeli markalar kıyaslandığında yazılım performanslarından kesim performansına varıncaya kadar Türkiye CNC markalarının üretmiş olduğu bu cihazlar çok daha verimli sonuçlar vermektedir.


CNC router fiyatları ülkemizde biraz pahalı olsa da Fiyat/Performans kıyaslandığında oldukça makul seviyelerde olduğunu görürüz. Türkiye'deki siensi roytır markaları özellikle yazılım ekiplerinin oldukça güçlü olmasından dolayı diğer ülkelerde üretilen CNC Router makinalarından çok daha kaliteli olmaktadır.


CNC Makina Üreticileri


Özellikle küçük işletmeler için hayati bir öneme sahip olan CNC makinaları iş verimliliğinin artmasında oldukça kilit bir rol oynamaktadır. İşte bu amaçla Türkiye'de CNC Makina Üreticileri çok ciddi AR-GE yatırımları yaparak dünyada sektörün en başarılı CNC imalatının altına imzasını atmaktadırlar.


Ülkemizdeki CNC Router Markaları çok ciddi ihracat hacmine sahiptirler bundan ötürü ülkemize döviz girdisi getirmelerinden dolayı hayati bir öneme sahiptiler. Günümüzde CNC imalatı denilince akla gelen ilk ülkelerden biri olmayı başaran Ülkemiz, Türkiye CNC Router üretiminde tartışmasız bir şekilde en başarılı Ülke konumundadır.

 

En Çok Tercih Edilen Cnc Modellerimiz

 

Mini CNC Router 60

 

Mini CNC Router 80

 

Mini CNC Router 100

 

Mini CNC Router 120

 

Mini CNC Router 150